Άρθρα

Εκτύπωση

Η Εταιρία

Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση TRAZERAS COMPANY, εμφανίστηκε στην εμπορική αγορά της Αλεξανδρούπολης το 1950, στοχεύοντας αρχικά στην κάλυψη των αναγκών ενός ειδικού αγοραστικού κοινού με απαιτήσεις, το οποίο αναζητούσε τα πάντα από ένα κατάστημα που ήταν ενημερωμένο και διέθετε οτιδήποτε αφορά στα είδη αλιείας.

 

IMG 2078 IMG 2089

Δράση-Δραστηριότητες

Είδη αλιείας

Ο πρωτοϊδρυτής της, Κωνσταντίνος Τραζέρας, δίνοντας τη δική του «μάχη» για την παροχή της πλήρους κάλυψης σε κάθε ζήτηση, κατόρθωσε –μετά από πολύ κόπο και σπουδή- να εξασφαλίσει την παροχή των μεγαλύτερων και πλουσιότερων ποικιλιών σε είδη αλιείας, κατακτώντας μάλιστα –με την συμμετοχή του, τόσο σε ελληνικές όσο και σε ευρωπαϊκές εκθέσεις- μια από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο των επιχειρήσεων που εμπορεύονται αντίστοιχα, ότι πιο ειδικό και εξειδικευμένο στο χώρο τους.

 

Εξοπλισμός στρατού, αστυνομίας, πυροσβεστικής κτλ

Η επιχείρηση TRAZERAS COMPANY, επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον εμπορικό τομέα, κάνοντας το επόμενο βήμα!

Το 1995 εξειδικεύεται –μετά από έρευνα, επαφή με κορυφαίους προμηθευτές από όλο τον κόσμο και συνεργασίες με κολοσσιαίες εταιρίες στο χώρο τους- και ανοίγει τις πύλες της στον ευρύτερο τομέα ένδυσης, εξοπλισμού και παροχής σε κάθε είδος που είναι απαραίτητο σε μονάδες στρατού, αστυνομίας, πυροσβεστικής, επίλεκτων σωμάτων ασφαλείας και ειδικών δυνάμεων.

 

IMG 2100 IMG 2110

Νέο βήμα σήμερα…

Η επιχείρηση TRAZERAS COMPANY, ανήκει στην κατηγορία των οικογενειακών επιχειρήσεων.

Με την ένταξη σήμερα στην εμπορική δράση της επιχείρησης του νέου «δυναμικού», του Βασίλη Τραζέρα (γιός), η TRAZERAS COMPANY με πολύ μεράκι και ζήλο -μα πάνω από όλα με αγάπη για ότι επιχειρεί και δραστηριοποιείται- κατόρθωσε να προσφέρει στο αγοραστικό της κοινό την πεποίθηση ότι τίποτα από ότι μπορεί να υπάρξει στον χώρο που ανήκει, δεν είναι δυνατόν να μην παρέχεται ή ακόμα και να εξασφαλίζεται –όταν δεν διατίθεται ήδη- με ταχύτατες παραγγελίες και παραδόσεις!

 

Η φιλοσοφία της επιχείρησης

Η επιτυχία, της επιχείρησης TRAZERAS COMPANY, στη λειτουργία και στην παροχή κάθε αγαθού ή είδους, στηρίζεται στο τρίπτυχο: της εμπειρίας πάνω στο εμπόριο, στο ζήλο του έμψυχου δυναμικού της και στην αφοσίωση για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Κι όλα αυτά στο πλαίσιο της άριστης εξυπηρέτησης.

Ένας από τους σημαντικότερους άξονες στον οποίο στηρίζεται, κινείται και κρατά ακλόνητα στην πορεία της εξέλιξης της η επιχείρηση TRAZERAS COMPANY, είναι η εξασφάλιση των καλύτερων τιμών της αγοράς –σε επίπεδα μάλιστα ανταγωνισμού με τα μεγαλύτερα ομοειδή καταστήματα της Ελλάδα- επιμένοντας στην προσφορά της καλύτερης ποιότητας αλλά και στην εξασφάλιση άριστων προϊόντων ακόμα και για εναλλακτικές λύσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε οικονομική δυνατότητα.

Η άριστη συνεργασία της επιχείρηση TRAZERAS COMPANY με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της, είναι απόδειξη της μακροβιότητας και επιτυχίας της, αλλά και το εισιτήριο που δίνει το προβάδισμα στην δυνατότητα εξασφάλισης των καλύτερων τιμών, αλλά και των απίστευτων προσφορών της!

 

IMG 2112 IMG 2116

Που μας βρίσκετε

Στο κατάστημα «TRAZERAS» (ΤΡΑΖΕΡΑΣ) το οποίο βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στην οδό Καραολή και Δημητρίου 114 (Τηλ. 25510 25650), μπορείτε να ξεναγηθείτε μέσα σε ένα άνετο χώρο έκθεσης στον οποίο εκτίθεται κάθε είδος που είναι απαραίτητο για τους άντρες και τις γυναίκες που ανήκουν ή εργάζονται στον στρατό, στα σώματα ασφαλείας, να βρείτε εξοπλισμό για κάθε εργασία, καθώς και έξυπνα gadgets αλλά και είδη που αφορούν σε αλιευτικό, κυνηγετικό, καταδυτικό εξοπλισμό, και εξοπλισμό κάμπινγκ.

Επιλέξτε Φίλτρα..

Τιμή

Κατασκευαστής

Μέγεθος

Είδος

army banner